Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین،سرهنگ فرهاد ذاکری منش بیشترین علت وقوع تصادفات در محورهای استان را طی ۱۶ روز اخیر خستگی و خواب آلودگی ذکر و اظهار کرد: به رغم افزایش ۳۲ درصدی تردد در محورهای استان قزوین، تصادفات فوتی نسبت به مشابه سال گذشته حدود ۷۰ درصد کاهش داشته؛ در طول سال گذشته و  در طول اجرای طرح نوروزی پلیس و یگان‌های مرتبط با ترافیک از ۲۵ اسفند تاکنون، تمام تصادفات جرحی و فوتی به دلیل بالا بودن حجم تردد، در محورهای آزادراهی رخ داده که از آبیک تا زنجان و قزوین تا رشت را شامل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن توصیه به رانندگان مبنی بر رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی، بر پرهیز از هر گونه عجله و شتاب برای رسیدن به مقصد تاکید و استراحت قبل از سفر و بین سفر را به مدت ۲۰ دقیقه از سوی رانندگان ضروری دانست.

رئیس پلیس راه استان قزوین افزود: امروز به دلیل اینکه حجم تردد در محورهای استان قزوین بالاست، فاصله طولی باید توسط رانندگان رعایت شود تا شاهد تصادفات زنجیره‌ای نباشیم؛ در نوروز تصادفات زنجیره‌ای خاصی در محورهای ارتباطی استان اتفاق نیفتاده است. 

ذاکری منش متذکر شد: رانندگان نباید برگشت خود را به لحظات پایانی ۱۳ بدر و شب موکول کنند بلکه اگر امروز صبح حرکت خود را آغاز کنند بهتر است  و اگر به بعد از ظهر موکول کنند قطعا با ترافیک و تراکم به ویژه در محورهای قزوین و کرج مواجه می‌شوند و لازم است زمان بازگشت را مدیریت کنند.

وی افزود: شب گذشته بار ترافیک برگشت به صورت سنگین و پرحجم بود و به ویژه در محورهای آزادراهی رشت به سمت قزوین و زنجان به قزوین و در ادامه پرحجمتر از سمت قزوین به شهر محمدیه و آبیک به صورت سنگین بود.

این مسئول انتظامی اذعان کرد: محورهای عوارضی های استان قزوین هم شب گذشته با اندکی تراکم مواجه بود و با حضور مستمر همکاران چند ساعت طول کشید تا ترافیک کم حجم تر و جذب شد.

رئیس پلیس راه استان قزوین افزود: در نوروز امسال به لطف خدای متعال، مجموعه عوامل انتظامی و همکاری و پای کار بودن تمام مسئولان استان قزوین، ترافیک قابل قبولی در محورهای استان حاکم بود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: ذاکری منش تصادف ترافیک محورهای استان استان قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۹۱۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا با تاریکی هوا احساس خواب آلودگی بیشتر می‌شود؟

به گزارش خبرآنلاین ،اگر متوجه شدید که به مکمل های ملاتونین معتاد شده اید یا از عوارض جانبی آنها رنج می برید، باید با پزشک خود تماس بگیرید.

چه مدت طول می کشد تا ملاتونین وارد بدن شود؟

باشگاه خبرنگاران جوان در خبری نوشت:با دوز توصیه شده ملاتونین (۱-۳ میلی گرم)، حدود ۱-۲ ساعت طول می کشد تا القای خواب شکل بگیرد؛ بنابراین، شما باید مکمل ملاتونین را ۲ ساعت قبل از خواب مصرف کنید.

اگر می خواهید ملاتونین مصرف کنید تا دچار جت لگ (پرواز زدگی) نشوید، باید از چند روز قبل از سفر شروع به مصرف قرص کنید. هنگامی که به منطقه زمانی جدید رسیدید، ۲ ساعت قبل از رفتن به رختخواب از داروهای خواب آور ملاتونین استفاده کنید.

ملاتونین چیست؟

ملاتونین یک هورمون طبیعی است که در چرخه خواب و بیداری شما نقش دارد و عمدتا توسط غده صنوبری واقع در مغز سنتز می شود.

ملاتونین در پاسخ به تاریکی آزاد می شود و توسط نور سرکوب می شود. با غروب خورشید و افزایش تاریکی، غده صنوبری شروع به ترشح ملاتونین می‌کند که معمولاً بعد از ساعت ۹ شب اتفاق می‌افتد. افزایش سطح ملاتونین در خون سیگنال‌هایی را به مغز ارسال می‌کند که هوشیارتر شود و احساس خواب آلودگی کند.

ترشح ملاتونین در نیمه های شب (بین ساعت ۲ تا ۴ بامداد) به اوج خود می رسد و در نیمه دوم شب به تدریج کاهش می یابد. نزدیک به ۸۰ درصد ملاتونین در شب سنتز می شود.

تولید و ترشح ملاتونین در پاسخ به نور خورشید شروع به کاهش می کند و باعث می شود شما هوشیار باشید و صبح از خواب بیدار شوید.

برای افراد مبتلا به مشکلات خواب، ملاتونین به عنوان مکمل خواب به شکل قرص، مایعات و جویدنی در دسترس است.

کدام غذاها حاوی ملاتونین هستند؟

به دلیل محتوای ملاتونین، غذاها و مایعات زیر می توانند شما را سریعتر بخوابانند و کیفیت خواب شما را بهبود بخشند:

گوجه فرنگیها گردو بادام ها زیتون برنج جو توت فرنگی گیلاس شیر گاو موز آناناس پرتقال

استفاده از مکمل های ملاتونین چه شرایطی دارد؟

مشکلات زیر می تواند از مصرف مکمل های ملاتونین سودمند باشد:

جت لگ: سفر در چندین منطقه زمانی باعث ایجاد جت لگ می شود و الگوی خواب شما را مختل می کند.

اختلال خواب شیفت کاری: اختلال نوبت کاری می تواند ناشی از کار در شیفت های شب، شیفت های چرخشی یا حتی شیفت صبح زود باشد که منجر به کم خوابی و ناتوانی در به خواب رفتن در مواقع ضروری می شود.

بی خوابی: مشکل در به خواب رفتن یا ماندن در خواب

اختلال فاز خواب تاخیری (DSPD): شما نمی توانید سریع بخوابید، بنابراین در نهایت بعد از نیمه شب بیدار می مانید و در صورت نیاز صبح زود بیدار می شوید.

پزشکان همچنین مکمل های ملاتونین را برای شرایط زیر توصیه کرده اند:

اختلالات خواب و برخی اختلالات رشدی و رفتاری در کودکان

اختلالات خواب در بزرگسالان که بیماری های آلزایمر، زوال عقل، اختلالات دوقطبی، روان‌گسیختگی و یا افسردگی و ...دارند

قبل و بعد از جراحی برای کاهش اضطراب

چه کسی می تواند ملاتونین تجویز کند؟

ملاتونین یک مکمل غذایی در نظر گرفته می شود. این بدان معناست که نسبت به داروهای بدون نسخه یا بدون نسخه، توسط FDA تنظیم می شود.

ملاتونین گاهی اوقات توسط متخصص اطفال برای شرایط خاص سلامتی یا رفتاری تجویز می شود. این شرایط شامل:

اختلال نقص توجه و بیش فعالی ( ADHD ) و بی خوابی

آسم

اختلال طیف اوتیسم

درماتیت آتوپیک

در بزرگسالان، ملاتونین ممکن است به کسانی که دچار جت لگ هستند کمک کند

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899694

دیگر خبرها

  • ثبت بیش از ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تردد بین استانی در خوزستان
  • وضعیت راه‌های کشور؛ تردد روان در جاده‌های شمالی
  • رفع نقاط حادثه‌خیز راه‌های زنجان اعتبار ویژه می‌خواهد
  • رفع نقاط حادثه خیز در زنجان نیازمند تأمین اعتبارات است
  • ببینید | تدابیر پیشگیری از خواب آلودگی بهاری
  • ثبت تخلف سرعت بیش از ۴۷۹ هزار وسایل نقلیه در مازندران
  • ترافیک سنگین در محورهای شمال شرق پایتخت
  • وضعیت جاده‌ها/ تردد روان در محورهای هراز و فیروزکوه
  • چرا با تاریکی هوا احساس خواب آلودگی بیشتر می‌شود؟
  • ترافیک سنگین در محورهای کرج - چالوس